syoknyahometuition

ADA LAGI TESTIMONI

Assalamualaikum dan salam sejahtera,gembira hati ibu bapa apabila anak begitu seronok belajar bersama syoknyahometuition . Dengan komitmen tutor yang terbaik menjadikan harapan ibu dan bapa untuk anak berjaya dalam pelajaran menjadi kenyataan.

ANAK CERMINAN IBU BAPA

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca, Jika anak anda lemah dalam pelajaran dan selalu mendapat keputusan yang lemah. Jangan terus menekannya tetapi anda harus memberi motivasi kepada mereka menjadikan kegagalan itu bukan satu pengakhiran tetapi sesuatu permulaan.

Seronoknya Belajar!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Aduhai, syoknya bila anak-anak bagitau yang mereka tak sabar dan seronok belajar. Kami percaya, semua ibubapa kalau boleh memang nak anak-anaknya rajin dan syok apabila sampai sesi pembelajaran bukan? Sememangnya apabila pelajar rasa gembira, sesi pembelajaran akan lebih berkesan. Seperti testimoni yang kami bawakan kali ini.   Syokkkkk sangat kan! Alhamdulillah. …

Seronoknya Belajar! Read More »

Testimoni baru!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Kami tampilkan testimoni baru untuk pengunjung-pengunjung laman ini.   Seronoknya bila lihat pencapaian anak-anak kita macam ni kan? InsyaAllah kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelajar-pelajar syoknyaHomeTuition. Ayuh sertai kami di syoknyaHomeTuition! Buat pendaftaran di ——–> http://www.syoknyahometuition.com/pendaftaran-pelajar/

Selamat Datang Ke syoknyaHomeTuition!

HOME TUITION ialah perkhidmatan tuisyen dimana tenaga pengajar atau cikgu akan ke rumah pelajar. Pelajar akan belajar matapelajaran pilihan dalam suasana keselesaan rumah. Ibubapa tidak perlu risau akan keselamatan anak-anak apabila ke tempat tuisyen lagi. Ini adalah kerana anak kesayangan belajar di hadapan mata anda. Kami di syoknyaHomeTuition menggalakkan konsep “Fun Learning”. Konsep ini membawa …

Selamat Datang Ke syoknyaHomeTuition! Read More »

Testimoni syoknyaHomeTuition

Disini kami kongsikan maklum balas yang diterima dari ibubapa/penjaga berkaitan dengan perkhidmatan Home Tuition yang mereka gunakan. Tiadalah apa daya kami melainkan Allah lah yang mengizinkan segala sesuatu. Kami mengalu-alukan anda juga untuk merasai pengalaman ini.   Alhamdulillah. Pelajar syoknyaHomeTuition ini berjaya mendapat keputusan yang baik dalam matapelajaran matematik pada peperiksaan akhir tahun. Lebih mengembirakan, …

Testimoni syoknyaHomeTuition Read More »